دمشق: هیات اعزامی اختیارات کامل دارد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۸۴۵۲۴ سایت-خوان

وزیر اطلاع رسانی سوریه با تاکید بر اینکه هیات اعزامی دمشق به ژنو برای مذاکره اختیارات کامل دارد، اعلام کرد که هر تصمیمی در ژنو گرفته شود در سوریه به همه‌پرسی گذاشته می‌شود. به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، عمران الزعبی، وزیر اطلاع رسانی سوریه که به همراه هیات سوری امروز (یکشنبه) وارد ژنو شد تاکید کرد: هیات اعزامی سوریه به ریاست ولید معلم، وزیر خارجه اختیارات کامل دارد تا درباره تمامی موضوعات مطرح شده مذاکره کند. وی ادامه داد: هر تصمیمی که در ژنو گرفته شود به رفراندوم گذاشته می‌شود چون این مردم سوریه هستند که در نهایت تصمیم گیرنده هستند.

دمشق: هیات اعزامی اختیارات کامل دارد

وزیر اطلاع رسانی سوریه با تاکید بر اینکه هیات اعزامی دمشق به ژنو برای مذاکره اختیارات کامل دارد، اعلام کرد که هر تصمیمی در ژنو گرفته شود در سوریه به همه‌پرسی گذاشته می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، عمران الزعبی، وزیر اطلاع رسانی سوریه که به همراه هیات سوری امروز (یکشنبه) وارد ژنو شد تاکید کرد: هیات اعزامی سوریه به ریاست ولید معلم، وزیر خارجه اختیارات کامل دارد تا درباره تمامی موضوعات مطرح شده مذاکره کند.

وی ادامه داد: هر تصمیمی که در ژنو گرفته شود به رفراندوم گذاشته می‌شود چون این مردم سوریه هستند که در نهایت تصمیم گیرنده هستند.

دور دوم مذاکرات موسوم به کنفرانس ژنو۲ قرار است پس از ۱۰ روز توقف، از روز دوشنبه از سر گرفته شود. این مذاکرات تحت نظارت سازمان ملل، آمریکا و روسیه در سوئیس برگزار می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن