کمک روحانی به بیمارستان کلیمیان ایران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۸۳۸۴۳ سایت-خوان

دستیار ویژه رییس جمهوری با حضور در بیمارستان دکتر سپیر از اهدای کمک ۵۰۰ میلیون تومانی رییس جمهوری به این بیمارستان خبر داد.

حسین فریدون صبح پنج شنبه به همراه سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیمارستان دکتر سپیر حضور یافتند.

به گزارش ایرنا، دستیار ویژه رییس جمهوری ضمن تبریک دهه فجر اظهار داشت: شعاری که برای این بیمارستان انتخاب شده، مرا به گفته شیخ ابوالحسن فراهانی انداخت که گفته است هر کسی در این سرا وارد شد نانش دهید و از دینش نپرسید.

وی با ابراز مسرت از این که، یکی از اعضای این بیمارستان عضو هیات امنای مسجد نارمک است و بیش از ۹۸ درصد کارکنان آن را مسلمانان تشکیل می دهند، ادامه داد: بزرگداشت دهه فجر برای این است که روی این شعارها ایستادگی کنیم، وحدت را به نمایش بگذاریم، از بروز سلطه بیگانه مجددا جلوگیری کنیم، در عرصه داخلی از دیکتاتوری بپرهیزیم و با فقر و تبعیض بجنگیم.

فریدون با تاکید بر این که، دولت بنا دارد تا همه اقوام و ادیان را در کنار هم ببیند، اضافه کرد: به خاطر دارم در زمان شروع به کار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت یازدهم، رییس جمهوری تاکید کردند که بیمارستان های هموطنان مسیحی و کلیمی حتما مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان این که، در آستانه سال جدید میلادی به یکی از بیمارستان های مسیحیان ایرانی رفتیم و در آنجا یک میلیارد تومان از طرف رییس جمهوری اهدا کردیم گفت: با شروع به کار دولت، ۵۰۰ میلیون تومان به بیمارستان دکتر سپیر اختصاص داده شد و امروز هم ۵۰۰ میلیون تومان دیگر تقدیم مسئولان این بیمارستان شد.

وی اظهار امیدواری کرد: این بیمارستان بتواند خدمات بیشتری برای ارتقای درمان و سلامت مردم انجام دهد.

بیمارستان دکتر سپیر متعلق به جامعه کلیمیان ایران است که از سال ۱۳۲۱ از سوی موسسات خیریه کانون خیرخواه تاسیس شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن