پاداش AFC به فدراسیون فوتبال ایران
ایران در میان کشورهایی که در زمینه برگزاری فستیوال های فوتبال زیر ۱۲ سال در سطح کشورش به عنوان یک کشور فعال شناخته می شود که آخرین فستیوال آن توسط فدراسیون فوتبال ایران سال ۲۰۱۳ برگزار شد که بسیار با شکوه بود.
رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا در نامهای به کفاشیان از تقدیر و اختصاص پاداش ۵۰ هزاردلاری به خاطر فعالیتهای فوتبال پایه فدراسیون فوتبال ایران خبر داد.
به گزارش فارس به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، شیخ سلمان در نامه ای به کفاشیان نوشته است:
« با توجه به ارزیابی هایی که کنفدراسیون فوتبال آسیا انجام داده، فدراسیون فوتبال ایران در زمینه توسعه فوتبال پایه و به خصوص رده های سنی زیر۱۲ سال، عملکرد بسیار خوبی داشته و من لازم می دانم که به شما و مجموعه فدراسیون فوتبال تبریک بگویم. توجه به فوتبال پایه زیر۱۲ سال کلید توسعه و پیشرفت فوتبال در همه جای جهان است. کنفدراسیون فوتبال آسیا، از همه تصمیماتی که منجر به توجه به فوتبال پایه شود، استقبال و حمایت می کند.
با توجه به اینکه کمیته فنی کنفدراسیون فوتبال آسیا ارزیابی های دقیقی داشته و اطلاعات خوبی را از فوتبال ایران جمع آوری کرده است، ایران در میان کشورهایی که در زمینه برگزاری فستیوال های فوتبال زیر ۱۲ سال در سطح کشورش به عنوان یک کشور فعال شناخته می شود که آخرین فستیوال آن توسط فدراسیون فوتبال ایران سال ۲۰۱۳ برگزار شد که بسیار با شکوه بود. به همین دلیل کنفدراسیون فوتبال آسیا ۵۰ هزاردلار به خاطر حمایت از فعالیتهای فوتبال پایه به فدراسیون فوتبال ایران پاداش می دهد تا در این زمینه فعالیت هایش را بیشتر و بیشتر کند.
مطمئنا توجه به فوتبال پایه در سالهای آینده فوتبال آسیا را در همه سطوح بیمه خواهد کرد.»
لازم به ذکر است کنفدراسیون فوتبال آسیا، این پاداش را به کشورهای دیگری هم اختصاص داده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.