لغو دیدار نمایندگان خراسان شمالی و گلستان با روحانی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۸۲۸۱۶ سایت-خوان

دیدارهای هفتگی رئیس‌جمهور با مجامع استانی نمایندگان مجلس که در روزهای دوشنبه هر هفته برگزار می‌شود، تا پایان بررسی لایحه بودجه سال آینده کل کشور در مجلس، لغو شده است.

دیدار نمایندگان استان‌های خراسان شمالی و گلستان با رئیس‌جمهور به دلیل بررسی لایحه بودجه ۹۳ در صحن علنی پارلمان، لغو شد.

به گزارش تسنیم دیدار نمایندگان استان‌های خراسانی شمالی و گلستان با حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور که قرار بود فردا دوشنبه ۱۴ بهمن برگزار شود، لغو و به زمان دیگری موکول شد.

براساس این گزارش، پیش از این قرار بود نمایندگان استان‌های خراسان شمالی و گلستان فردا و در راستای دیدارهای هفتگی رئیس‌جمهور با مجامع استانی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دیدار کنند که این دیدار به دلیل بررسی لایحه بودجه ۹۳ و نیز حضور رئیس‌جمهور در مراسم دهه فجر انقلاب اسلامی لغو و به زمان دیگری موکول شد.

دیدارهای هفتگی رئیس‌جمهور با مجامع استانی نمایندگان مجلس که در روزهای دوشنبه هر هفته برگزار می‌شود، تا پایان بررسی لایحه بودجه سال آینده کل کشور در مجلس، لغو شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن