سیدحسن خمینی:رمز پیروزی و بقا انقلاب وحدت مردم است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۸۲۵۷۴ سایت-خوان

سید حسن خمینی تاکید کرد: مومن با نور خدا نگاه می کند و انسان باید با اخلاق و دین‌داری زندگی کند؛ چرا که شهود اخلاقی نمی تواند ناشی از یک فعلی اخلاقی باشد و وقتی به این موضوع می رسیم که فرد زندگی اخلاقی داشته و به صورت اخلاقی زیست کند، این موضوع یک شبه اتفاق نمی‌افتد.

سیدحسن خمینی:رمز پیروزی و بقا انقلاب وحدت مردم است

یادگار امام (ره)، رمز پیروزی و بقا انقلاب را وحدت مردم دانست.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی در مراسم سالروز ورود امام خمینی به ایران گفت:اتفاق ۱۲ بهمن از جهات زیادی اهمیت دارد که یک بعد آن تغییر نظام سیاسی به نظام اجتماعی نوین است.

وی افزود: بعد دیگر آن نقش مدیریتی امام(ره) است؛ چرا که اتفاقات ماه‌های اخیر منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی شتابان و همراه با بازیگران زیادی بود.

وی تاکید کرد: صحنه پیروزی انقلاب و ورود امام همچون ارکست سمفونیکی بود که نوازندگان زیادی داشت که هر کدام ساز خود را آن گونه می‌خواستند می نواختند.

به گفته وی، یکی از عوامل مهم دراین میان نقش رهبری مجموعه توسط امام بود و این‌که امام این میدان را چگونه مدیریت کرد و درس مدیریت میدان را از کدامین دانشگاه فرا گرفت.

وی با بیان این‌که هر کدام از این عوامل می توانست بازی را با نام دیگری تغییر دهد، گفت: ارتش نیز در این زمان نقش موثری داشت، به مردم دستور داده شد تا با ارتش رابطه عاطفی برقرار کنند.

وی همچنین با اشاره به راهپیمایی تاسوعا که دستور داده شده بود که محور راهپیمایی در خیابان انقلاب و با شعارهای دینی باشد گفت: این ارزشگذاری انقلاب را پرشوتر کرد.

وی با اشاره به حادثه ۱۲ بهمن ماه بر این نکته که طومار این حادثه در پنج ماه بسته شد ، تاکید کرد :در این پیروزی اگر خشت اول بد بنا می‌شد موضوع با اختلافات عمیقی روبرو می شد.

وی با اشاره به اتفاقات ۲۸ مرداد و تغییرات ایجاد شده در روز ملی صنعت نفت گفت: این حوادث و اتفاقات تجربه‌ای برای پیروزی انقلاب بود.

سید حسن خمینی تاکید کرد: مومن با نور خدا نگاه می کند و انسان باید با اخلاق و دین‌داری زندگی کند؛ چرا که شهود اخلاقی نمی تواند ناشی از یک فعلی اخلاقی باشد و وقتی به این موضوع می رسیم که فرد زندگی اخلاقی داشته و به صورت اخلاقی زیست کند، این موضوع یک شبه اتفاق نمی‌افتد.

وی افزود: اخلاقی زیستن این است که اگر فرد یک عمر این کار را در مسیر زندگی خود قرار داده می‌تواند آن را ادامه دهد و در مسیر قرار گیرد.

وی با اشاره به مدیریت اعجاب آور امام در این ۱۲ بهمن ۵۷ یادآور شد: پیچ و خم چند ماهه این انقلاب در سال ۵۷ مدیریت حساب شده و نقطه‌ای امام بود. به گونه‌ای که پس از سخنرانی امام حرکتی در جامعه ایران نازل می‌شد.

خمینی تاکید کرد: کسب تجربه و دانش مدیریت امام به صد سال مبارزات مردم و دانش وی پس از مشروطیت برمی گردد.

وی یادآور شد: به گفته امام علت پیروزی انقلاب اتکا به خدا و وحدت کلمه بوده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن