جزئیات دیدار جهانگیری با آیت الله جوادی آملی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۸۲۳۴۹ سایت-خوان

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین درباره برنامه‌ریزی‌ها و سیاستگذاری‌های دولت برای کنترل نقدینگی و مهار تورم، گزارشی ارائه کرد و از دغدغه دولت برای حل مسائلی همچون مشکلات زیست محیطی، بحران آب و خدمات درمانی و بهداشتی مردم خبر داد.

معاون اول رئیس‌جمهور با ابلاغ سلام دکتر روحانی به آیت‌الله العظمی جوادی آملی، گزارشی از شرایط اقتصادی کشور و برنامه‌ریزی‌های دولت برای عبور از این شرایط دشوار را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری ظهر امروز (پنجشنبه) در دیدار با آیت‌الله جوادی آملی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران و برنامه‌های دولت برای حل عزتمندانه این مشکلات و تحریم‌ها اظهار کرد: دولت تدابیری اندیشیده تا این بحران را حل کند و خوشبختانه تاکنون توفیقاتی نیز حاصل شده است.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین درباره برنامه‌ریزی‌ها و سیاستگذاری‌های دولت برای کنترل نقدینگی و مهار تورم، گزارشی ارائه کرد و از دغدغه دولت برای حل مسائلی همچون مشکلات زیست محیطی، بحران آب و خدمات درمانی و بهداشتی مردم خبر داد.

وی درباره قانون هدفمندسازی یارانه‌ها نیز به برنامه‌ریزی و تصمیمات دولت برای اجرای هرچه بهتر مرحله دوم این قانون اشاره و خاطرنشان کرد: دولت بنا دارد در مرحله دوم، نیازمندان را بیش از پیش مورد توجه قرار دهد و خدمات بیشتری را برای قشر ضعیف و کم‌درآمد جامعه ارائه دهد.

برخی مشکلات و محدودیت‌ها ناشی از سوءمدیریت‌ها در گذشته است

آیت‌الله العظمی جوادی آملی نیز در این دیدار با ابلاغ سلام به دکتر روحانی، ابراز امیدواری کرد که دولت تدبیر و امید در کارها و اقدامات خود بیش از پیش به دستاوردها و موفقیت‌های بزرگ نائل شود.

این مرجع تقلید همچنین مردم ایران را مردمی خوب خواند و ایستادگی و اتکا به توانمندی‌های داخلی را گامی مهم در پیشرفت و موفقیت کشور عنوان کرد.

وی با تاکید بر اینکه "همه مشکلات کشور تنها به دلیل تحریم‌ها نیست"، اضافه کرد: برخی مشکلات و محدودیت‌ها ناشی از سوءمدیریت‌ها در گذشته است.

جوادی آملی همچنین با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم که توصیه دارد روی پای خود بایستیم، گفت: مردم ایران، مردمی باهوش و توانمند هستند و در دوران جنگ تحمیلی توانایی‌های فنی خود را به نمایش گذاشته‌اند.

این مرجع تقلید همچنین سخن برخی مقامات خارجی را مبنی بر اینکه گزینه نظامی روی میز است، بیهوده دانست.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن