نمایندگان فردا جلسه علنی دارند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۷۹۸۳۷ سایت-خوان

خانه ملت از فردا تا پایان رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۳۹۳ کل‌کشور، جلسه علنی دارند.

نمایندگان مجلس فردا پس از یک هفته سرکشی به حوزه‌های انتخابیه، جلسه علنی دارند.

به گزارش فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی فردا (دوشنبه) پس از یک هفته سرکشی به حوزه‌های انتخابیه، جلسه علنی دارند.

وکلای ملت هفته گذشته برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه، نشست علنی نداشتند و فردا به دلیل اینکه امروز مصادف با میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفرصادق (ع) و تعطیل بود، جلسه علنی خواهند داشت.

خانه ملت از فردا تا پایان رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۳۹۳ کل‌کشور، جلسه علنی دارند.

هم‌اکنون رسیدگی به بخش درآمدهای لایحه بودجه ۹۳ در کمیسیون تلفیق به پایان رسیده است و این کمیسیون رسیدگی به بخش هزینه‌های بودجه ۹۳ را آغاز کرده است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق پیش از این اعلام کرده بود که کمیسیون متبوعش تلاش می‌کند هفته جاری با تشکیل جلسات در ۳ شیف کاری، بررسی بودجه ۹۳ را تا پایان هفته به اتمام برساند.

در صورتی که بودجه ۹۳ تا پایان این هفته برای رسیدگی به صحن علنی تقدیم شود، بین ۱۰ روز تا ۲ هفته بررسی بودجه ۹۳ در صحن علنی به طول می‌انجامد، لذا به نظر می‌رسد رسیدگی به بودجه ۹۳ در مجلس تا قبل از ۲۲ بهمن‌ماه به پایان رسیده و تقدیم دولت می‌شود.

مجلس در زمان رسیدگی به لوایح بودجه سنواتی، هر روز به جز روزهای جمعه و تعطیل رسمی، در دو نوبت کاری، نشست علنی خواهد داشت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن