ظریف بغداد را به مقصد اردن ترک کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۷۹۰۰۲ سایت-خوان

محمد جواد ظریف صبح امروز از بیروت وارد بغداد شد و با مقامات عراقی از جمله رئیس پارلمان و وزیر خارجه این کشور دیدار و گفتگو کرد.

ظریف بغداد را به مقصد اردن ترک کرد

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه سفر دوره‌ای به کشورهای منطقه، دقایقی قبل از پایتخت عراق عازم امان، پایتخت اردن شد.

به گزارش تسنیم، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دقایقی قبل از پایتخت عراق عازم امان، پایتخت اردن شد.


محمد جواد ظریف صبح امروز از بیروت وارد بغداد شد و با مقامات عراقی از جمله رئیس پارلمان و وزیر خارجه این کشور دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در کنفرانس خبری با هشیار زیباری همتای عراقی خود بر اهمیت ادامه مبارزه با گروه های تروریستی و تندرو در عراق تاکید کردند.

ظریف همچنین درباره بحران سوریه تاکید کرد سرنوشت مردم سوریه در دست خودشان است. وی درباره حضور ایران در نشست ژنو ۲ اعلام کرد اگر ایران به این نشست دعوت شود در آن شرکت خواهد کرد.

زیباری نیز با تاکد بر حمایت بغداد از حضور ایران در این نشست از توافقات مهم دوجانبه در زمینه مسائل مرزی دو کشور خبر داد. وی با اشاره به حضور یک تیم کارشناسی عراق در حال حاضر در ایران در این باره گفت که دو کشور در زمینه مشکلات مرزی اخیرا پیشرفت های خوبی را تحقق بخشیده اند و بسیاری از مشکلات مرزی در حال حل و فصل است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن