دیدار ظریف با النجیفی آغاز شد
ظریف پیشتر با سفر به لبنان با مقامات و شخصیت های این کشور از جمله رئیس جمهوری این کشور، رئیس پارلمان، وزیر خارجه و دبیرکل حزبالله لبنان نیز دیدار داشته است.
وزیر امور خارجه ایران که برای دیدار با مقامات عراقی وارد بغداد شده است، دقایقی پیش و برای دیدار با رئیس پارلمان این کشور وارد ساختمان مجلس عراق شد.
به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه العهد؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران دقایقی پیش و به منظور ملاقات با اسامه النجیفی رئیس پارلمان عراق وارد ساختمان پارلمان عراق شد.
ظریف صبح امروز برای ملاقات با نخست وزیر، رئیس پارلمان و وزیر خارجه عراق وارد عراق شده بود.
طبق گزارشهای ارسالی، ظریف هنگام ورود فرودگاه بغداد اظهار داشت که تروریسم و افراطی گری مشکلی منطقهای بوده و رفع آن نیازمند تلاشها و راهحلهای منطقهای است.
روابط دوجانبه ایران و عراق، قراردادهای همکاری های منعقده فی مابین و برخی از مسائل منطقه ای همچون بحران سوریه و نبرد عراق علیه تروریسم محورهای مذاکرات و رایزنی های ظریف در بغداد است.
ظریف پیشتر با سفر به لبنان با مقامات و شخصیت های این کشور از جمله رئیس جمهوری این کشور، رئیس پارلمان، وزیر خارجه و دبیرکل حزبالله لبنان نیز دیدار داشته است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.