تعقیب کیفری ۱۲ مدیر یک وزارتخانه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۷۸۴۸۰ سایت-خوان

۱۲ مدیر یک وزارتخانه به دلیل نقض قانون منع مداخله کارکنان دولت در معاملات دولتی و کشوری به دادستان عمومی و انقلاب تهران جهت تعقیب کیفری معرفی شدند. به گزارش خبرگزاری مهر ، روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد: در بازرسی از یک وزارتخانه و شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه آن، موضوع قراردادهای منعقده با یکی از مؤسسات فرهنگی،‌ورزشی و رفاهی غیردولتی، بررسی و مشخص شد ۱۲ مدیر این وزارت‌خانه در قراردادهای منعقده مداخله داشتند. سازمان بازرسی کل کشور طی نامه‌ای این مدیران را جهت تعقیب کیفری به دادستان عمومی و انقلاب تهران معرفی کرد.

تعقیب کیفری 12 مدیر یک وزارتخانه

۱۲ مدیر یک وزارتخانه به دلیل نقض قانون منع مداخله کارکنان دولت در معاملات دولتی و کشوری به دادستان عمومی و انقلاب تهران جهت تعقیب کیفری معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد: در بازرسی از یک وزارتخانه و شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه آن، موضوع قراردادهای منعقده با یکی از مؤسسات فرهنگی،‌ورزشی و رفاهی غیردولتی، بررسی و مشخص شد ۱۲ مدیر این وزارت‌خانه در قراردادهای منعقده مداخله داشتند.

سازمان بازرسی کل کشور طی نامه‌ای این مدیران را جهت تعقیب کیفری به دادستان عمومی و انقلاب تهران معرفی کرد. گفتنی است طبق قانون وزراء، نمایندگان مجلس و کارمندان دولت حق مداخله در معاملات دولتی و کشوری را ندارند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن