بیش از ۳۰ کشته و زخمی در انفجار بغداد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۷۷۹۵۰ سایت-خوان

منابع امنیتی عراق اعلام کردند که در یک انفجار تروریستی در بغداد که ظهر امروز(پنجشنبه) به وقوع پیوست بیش از ۳۰ تن کشته و زخمی شدند. به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، این انفجار در میان داوطلبان پیوستن به ارتش عراق رخ داد که در آن دست کم ۱۵ تن کشته و ۲۰ تن دیگر زخمی شدند. بنا به گفته مسئولان عراقی، شدت انجار بسیار زیاد بوده و احتمال افزایش شمار قربانیان زیاد است. .

منابع امنیتی عراق اعلام کردند که در یک انفجار تروریستی در بغداد که ظهر امروز(پنجشنبه) به وقوع پیوست بیش از ۳۰ تن کشته و زخمی شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، این انفجار در میان داوطلبان پیوستن به ارتش عراق رخ داد که در آن دست کم ۱۵ تن کشته و ۲۰ تن دیگر زخمی شدند. بنا به گفته مسئولان عراقی، شدت انجار بسیار زیاد بوده و احتمال افزایش شمار قربانیان زیاد است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن