بررسی موانع پیش روی بازسازی بستک

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۷۷۹۲۱ سایت-خوان

نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجی آباد، ابوموسی و بندرخمیر از سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به هرمزگان در هفته آینده خبر داد. به گزارش ایسنا، منطقه خلیج فارس، محمد آشوری در جمع خبرنگاران افزود: رییس مجلس در این سفر ضمن بازدید از مناطق زلزله‌زده شهرستان بستک، از نزدیک در جریان روند کمک رسانی به مردم این منطقه قرار خواهد گرفت و در نشست ویژه‌ای با حضور مسئولان کشوری و استانی موانع پیش روی رفع مشکلات و بازسازی شهرستان بستک را مورد بررسی قرار خواهد داد. وی اظهار کرد: شرکت در همایش وحدت و بیداری اسلامی و سخنرانی در این همایش نیز از دیگر برنامه‌های سفر رئیس مجلس به هرمزگان خواهد بود.

نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجی آباد، ابوموسی و بندرخمیر از سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به هرمزگان در هفته آینده خبر داد.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج فارس، محمد آشوری در جمع خبرنگاران افزود: رییس مجلس در این سفر ضمن بازدید از مناطق زلزله‌زده شهرستان بستک، از نزدیک در جریان روند کمک رسانی به مردم این منطقه قرار خواهد گرفت و در نشست ویژه‌ای با حضور مسئولان کشوری و استانی موانع پیش روی رفع مشکلات و بازسازی شهرستان بستک را مورد بررسی قرار خواهد داد.

وی اظهار کرد: شرکت در همایش وحدت و بیداری اسلامی و سخنرانی در این همایش نیز از دیگر برنامه‌های سفر رئیس مجلس به هرمزگان خواهد بود.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: این سفر سه‌شنبه ۲۴ دی ماه انجام خواهد شد و مجموعه دیدارها و نشست‌های دیگری نیز در دستور کار این سفر قرار دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن