جان کری وارد عربستان شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۷۶۹۰۶ سایت-خوان

کری قرار است در مذاکرات امروز خود با پادشاه عربستان، جنگ سوریه، افزایش خشونت‌ها در عراق و همچنین برنامه هسته ای ایران را مورد بررسی قرار دهد.

جان کری وارد عربستان شد

وزیر خارجه آمریکا دقایقی پیش به منظور دیدار با پادشاه عربستان سعودی و مذاکره درباره مسائل مختلفی از قبیل حمایت این کشور از ابتکار مذاکرات سازش میان اسرائیل و فلسطین وارد ریاض شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه خبری ان‌بی‌سی نیوز، جان کری، وزیر خارجه آمریکا دقایقی پیش در حالی وارد ریاض، پایتخت عربستان سعودی، شد که قرار است با ملک عبدالله پادشاه این کشور دیدار کرده و درباره حمایت ریاض از ابتکار مذاکرات سازش میان اسرائیل و فلسطین مذاکره کند.

کری امروز بیت المقدس را پس از سه روز برگزاری جلسات طولانی با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل ترک کرد.

این دیپلمات امریکایی در تلاش است تا به منظور ایجاد یک دولت فلسطینی در کنار رژیم صهیونیستی طرفین را به امضای توافق نزدیک کند. کری روز شنبه گفت: پیشرفت‌هایی صورت گرفته است، اما هنوز موانع کلیدی باید بر طرف شود.

بنا براین گزارش، کری قرار است در مذاکرات امروز خود با پادشاه عربستان، جنگ سوریه، افزایش خشونت‌ها در عراق و همچنین برنامه هسته ای ایران را مورد بررسی قرار دهد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن