عراقچی:تلاش می‌کنیم موارد باقی مانده را حل کنیم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۷۶۵۴۱ سایت-خوان

عراقچی گفت: کارشناسان دو طرف بر روی یکی دو مورد نتوانستند به جمع‌بندی برسند و اختلاف‌نظرهایی وجود دارد. تلاش می‌کنیم در تماس‌های آینده (اشاره به دیدارش با اشمید) این موارد باقی مانده را حل کنیم.

معاون وزیر خارجه ایران گفت: تلاش می‌کنیم در دیدار با اشمید موارد باقی مانده برای آغاز اجرای توافق ژنو را حل کنیم.

به گزارش ایسنا، سیدعباس عراقچی، مذاکره کننده ارشد ایران با ۱+۵، جمعه شب در حاشیه مراسم شب هفت مادر وزیر خارجه ایران در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره زمان دیدارش با هلگا اشمید، معاون کاترین اشتون گفت: هنوز زمان دقیق این دیدار مشخص نیست.

او درباره ۲۰ ژانویه به عنوان زمان اجرای توافق ژنو گفت: چنین تاریخی وجود دارد ولی از آن‌جا که ساز و کار اجرای توافق هنوز تکمیل نشده است و مواردی باقی مانده نمی‌توان این تاریخ را به عنوان زمان قطعی اعلام کرد.

وی در پاسخ به این که آیا موارد باقی مانده از ساز و کار اجرای توافق قابل حل است؟ گفت: کارشناسان دو طرف بر روی یکی دو مورد نتوانستند به جمع‌بندی برسند و اختلاف‌نظرهایی وجود دارد. تلاش می‌کنیم در تماس‌های آینده (اشاره به دیدارش با اشمید) این موارد باقی مانده را حل کنیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن