جلسه هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق با لاریجانی و نوبخت
سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی از جلسه هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق با لاریجانی و نوبخت برای بررسی بودجه استان ها خبر داد. غلامرضا کاتب در گفتگو با مهر گفت: هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق مجلس با حضور ریاست مجلس شورای اسلامی و نائب رئیس مجلس و معاون نظارت راهبردی رئیس جمهور جلسه ای در خصوص توزیع اعتبارات تملک دارایی استان ها در قالب توازن منطقه ای تشکیل دادند. نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از آن جا که اعتبارات بودجه ای کل کشور نسبت به قانون سال ۹۲ به میزان ۷.
سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی از جلسه هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق با لاریجانی و نوبخت برای بررسی بودجه استان ها خبر داد.
غلامرضا کاتب در گفتگو با مهر گفت: هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق مجلس با حضور ریاست مجلس شورای اسلامی و نائب رئیس مجلس و معاون نظارت راهبردی رئیس جمهور جلسه ای در خصوص توزیع اعتبارات تملک دارایی استان ها در قالب توازن منطقه ای تشکیل دادند.
نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از آن جا که اعتبارات بودجه ای کل کشور نسبت به قانون سال ۹۲ به میزان ۷.۳ درصد کاهش داشته است و اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای نیز نسبت به قانون به میزان ۳۳ درصد کاهش داشته است لکن نسبت به عملکرد سال ۹۲، ۳ برابر شده است لذا جمع بندی کردیم که در قانون بودجه به گونه ای عمل شود که هیچ استانی از بودجه بی بهره نباشد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.