بهای جهانی نفت کاهش یافت - ۲۶ آذر ۹۲

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۷۳۶۸۹ سایت-خوان

بهای نفت سبک آمریکا برای تحویل در ماه ژانویه با ۲۵ سنت کاهش به ۹۷ دلار و ۲۳ سنت در هر بشکه رسید و نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه فوریه با ۲۶ سنت کاهش ۱۰۹ دلار و ۱۵ سنت در هر بشکه معامله شد.

بهای نفت در بازارهای جهانی امروز سه شنبه به دلیل گمانه زنی ها مبنی بر افزایش ذخایر بنزین و فراورده‌های نفتی آمریکا در هفته گذشته کاهش یافت.

به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، بهای نفت آمریکا در بازار نیویورک ۰.۳ درصد کاهش را تجربه کرد. ذخایر بنزین آمریکا در هفته منتهی به ۱۳ دسامبر(۲۳ آذر) برای سومین هفته متوالی یک میلیون و ۷۵۰ هزار بشکه افزایش یافت.

آمار هفتگی موسسه نفتی آمریکا درباره ذخایر نفتی این کشور امروز و آمار اداره اطلاعات انرژی این کشور فردا منتشر خواهد شد.

ریک اسپونر تحلیلگر نفتی در سیدنی استرالیا گفت: با توجه به افزایش قابل توجه این ذخایر، این آمار برای بازار بسیار مهم است. بازار منتظر تاثیرات این مسئله است.

بهای نفت سبک آمریکا برای تحویل در ماه ژانویه با ۲۵ سنت کاهش به ۹۷ دلار و ۲۳ سنت در هر بشکه رسید و نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه فوریه با ۲۶ سنت کاهش ۱۰۹ دلار و ۱۵ سنت در هر بشکه معامله شد.

بر اساس برآورد چند تحلیلگر که قبل از گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر شده، ذخایر دیستیلات آمریکا شامل نفت کوره و سوخت دیزل هفته گذشته ۲۴۰ هزار بشکه افزایش یافته است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن