محاکمه متهم ۲.۵ میلیاردی پرونده بیمه ایران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۷۲۴۶۲ سایت-خوان

در سومین روز رسیدگی به پرونده اختلاس از بیمه ایران نوبت به محاکمه متهم ۲.۵ میلیاردی این پرونده رسید.

سومین روز از رسیدگی به پرونده اختلاس از بیمه ایران در حالی برگزار شد که نوبت به رسیدگی به اتهامات آقای «ش-س» ۳۴ ساله رسید.

به گزارش فارس، این فرد کسی نیست جز نماینده شرکت بیمه ایران و اتهامش آنگونه که در کیفرخواست آمده بود شامل پولشویی و معاونت در اختلاس بود.

در کیفرخواست آمده بود آقای «ش-س» متهم است به پولشویی به مبلغ ۲.۵ میلیارد ریال و معاونت در اختلاس به همان میزان پولشویی. این فرد با حضور در جایگاه متهمان در پاسخ به قاضی دادگاه گفت: من به هیچ عنوان اتهام را قبول ندارم.

وی افزود: من مدتی با آقای «ف» در نمایندگی بیمه کار می‌کردم و بعد هم به پیک موتوری رفتم و از آنجا سر از فروشگاه مواد پروتئینی و سپس تعمیرگاه ف درآوردم.

متهم گفت: اما همه این زمان به گونه‌ای گذشت که از کارهای «ف» سر در نیاوردم.

قاضی خطاب به متهم گفت: شما کارپرداز بانکی آقای ف بودید و حسابدارش هم بودید آن وقت از ماهیت کارهایش بی اطلاع بودید؟ شما ۱۱ فقره چک نقد کرده‌اید آن وقت می‌گویید اطلاع ندشتید؟

متهم پاسخ قاضی را تنها با واژه نمی‌دانم داد.

مجدد قاضی از وی پرسید: بابت کار با آقای ف چقدر پول گرفتید؟

متهم گفت: هیچی و در عوض ۲۰ میلیون هم به او قرض دادم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن