اعتراض مشتریان سایپا مقابل بورس
جمعی از مشتریان محصولات سایپا در استان همدان با در دست داشتن پلاکاردهای اعتراض آمیز، مقابل تالار بورس تهران تجمع کردند. به گزارش فارس،۱۳۰ نفر از مشتریان محصولات سایپا در استان همدان که برای دریافت خودرو ثبتنام کرده بودند، مقابل درب بورس تهران دست به تجمع زدند. بر اساس این گزارش این تجمع به دلیل نارضایتی از عملکرد شرکت سایپا بوده است، به گفته یکی از حاضران یک نمایندگی سایپا در استان همدان اقدام به کلاهبرداری حدود ۶ میلیارد تومانی از مشتریان خود کرده است. .
جمعی از مشتریان محصولات سایپا در استان همدان با در دست داشتن پلاکاردهای اعتراض آمیز، مقابل تالار بورس تهران تجمع کردند.
به گزارش فارس،۱۳۰ نفر از مشتریان محصولات سایپا در استان همدان که برای دریافت خودرو ثبتنام کرده بودند، مقابل درب بورس تهران دست به تجمع زدند.
بر اساس این گزارش این تجمع به دلیل نارضایتی از عملکرد شرکت سایپا بوده است، به گفته یکی از حاضران یک نمایندگی سایپا در استان همدان اقدام به کلاهبرداری حدود ۶ میلیارد تومانی از مشتریان خود کرده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.