افزایش واردات کالاهای اساسی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۷۲۱۴۱ سایت-خوان

سهم این کالاها از کل واردات کشورمان در آبان‌ماه بیش از سایر کالاها بود و سه ردیف اول واردات کشورمان را به خود اختصاص دادند.

تازه‌ترین گزارش گمرک از واردات کالاهای اساسی نشان می‌دهد که درآبان‌ماه واردات دانه ذرت دامی ۴۶ درصد، برنج ۷۴درصد و کنجاله سویا ۲۰۰درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس گزارشات رسیده از گمرکات سراسر کشور در آبان‌ماه امسال به میزان ۴۰۳ هزار و ۴۰۰ تن دانه ذرت دامی، ۱۱۶ هزار و ۴۰۰ تن برنج و ۲۱۵ هزار و ۹۰۰ تن کنجاله سویا وارد کشورمان شده است که این مقدار واردات در مقایسه با آبان‌ماه سال گذشته به ترتیب ۴۶درصد، ۷۴درصد و ۲۰۰درصد افزایش را نشان می‌دهد.

ارزش واردات این کالاها نیز در آبان‌ماه افزایش یافت و در مجموع دانه ذرت دامی به میزان ۱۵۲میلیون و ۹۰۰هزار دلار، برنج به ارزش ۱۴۴میلیون و ۸۰۰هزار دلار و کنجاله سویا هم به ارزش ۱۳۴میلیون و ۱۰۰هزار دلار وارد کشور شد که واردات این کالاها به لحاظ ارزش نیز به ترتیب ۵۰درصد، ۸۹درصد و ۱۲۶درصد در مقایسه با آبان‌ماه سال گذشته رشد داشته است.

سهم این کالاها از کل واردات کشورمان در آبان‌ماه بیش از سایر کالاها بود و سه ردیف اول واردات کشورمان را به خود اختصاص دادند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن