دانشجویان اخوانی وارد میدان التحریر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۷۰۰۹۴ سایت-خوان

این تظاهرات در حالی برگزار می شود که به ‌تازگی به دستور

دانشجویان اخوانی وارد میدان التحریر

صدها نفر از دانشجویان طرفدار مرسی دقایقی پیش تظاهرات خود را در میدان التحریر قاهره آغاز کردند.

به گزارش تسنیم به نقل از العربیه، دانشجویان طرفدار مرسی دقایقی پیش وارد میدان التحریر قاهره شدند تا بار دیگر اعتراض خود به عزل مرسی و همچنین تصویب قانون محدودیت حق تظاهرات را نشان دهند.

طرفداران مرسی عصر روز جمعه نیز در اعتراض به بازداشت ۱۴ زن عضو جمعیت اخوان المسلمین و محکومیت قضایی آنها به ۱۱ سال زندان، در مناطق مختلف مصر تظاهرات کردند.

نیروهای امنیتی مصر و تظاهرکنندگان طرفدار محمد مرسی در منطقه الجیزه با یکدیگر درگیر شدند و تظاهرکنندگان به سمت پلیس کوکتل مولوتوف پرتاب کردند.

ائتلاف ملی حمایت از مشروعیت مصر طی فراخوانی از طرفداران مرسی خواست تا در تظاهرات امروز با شعار "قصاص در راه است"، شرکت کنند.

این ائتلاف در بیانیه‌ای اعلام کرد، تظاهرات امروز به مناسبت صدمین روز کشته شدن ۳۷ نفر از هواداران مرسی در حادثه زندان «ابو زعبل» در ۱۸ اوت گذشته برپا می‌شود.

این تظاهرات در حالی برگزار می شود که به ‌تازگی به دستور "عدلی منصور" رئیس‌جمهور موقت مصر "قانون محدودیت تظاهرات" به تصویب نهایی رسیده است که این مساله مخالفت احزاب و خشم گروه‌های مختلف مردمی و سیاسی مصر را برانگیخته است.

بر اساس قانون جدید تظاهرات قبل از برگزاری تظاهرات‌ها باید به ‌صورت مکتوب زمان و مکان آغاز و پایان تظاهرات به پلیس اطلاع داده شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن