وزیر بهداشت خواهان برقراری«شیر مدارس»

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۷۰۰۰۳ سایت-خوان

وزیر بهداشت گفت:

وزیر بهداشت خواهان برقراری«شیر مدارس»

وزیر بهداشت ضمن تاکید بر اهمیت مصرف "شیر" به عنوان یک نیاز بهداشتی، از گزارش ارایه شده به رییس جمهور درباره اهمیت مصرف شیر و لزوم برقراری توزیع شیر در مدارس خبر داد.

دکتر سید حسن قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: "شیر" از نظر بهداشتی یک نیاز مبرم برای جامعه و بویژه سنین در حال رشد است.

وی در این باره افزود: به دلیل اهمیت مصرف شیر بویژه برای سنین در حال رشد، گزارشی را به ریاست جمهور ارایه دادیم تا بتوانیم توزیع شیر مدارس را حداقل تا مقطع راهنمایی داشته باشیم.

وزیر بهداشت گفت: "شیرمدارس" سال‌هاست مغفول مانده و مورد توجه قرار نگرفته و به دلیل اهمیت بهداشتی آن، لازم است دوباره برقرار شود.

وی به اظهارات اخیر رییس جمهور در ارایه گزارش عملکرد صد روزه دولت اشاره کرد و گفت: بر اساس اعلام آقای رییس جمهور گویا بنا بر آن است که شیر مدارس از سر گرفته شود؛ این امر باعث مسرت ما در بخش بهداشت است.

قاضی‌زاده هاشمی در پاسخ به سوال ایسنا درباره سرانه مصرف شیر در ایران به دنبال افزایش قیمت‌هایی که در فرآورده‌های لبنی صورت گرفته، گفت: سرانه مصرف شیر در ایران بسیار پایین‌تر از کشورهای دیگر و حتی کشورهای همجوار است. برنامه‌ها برای کاهش قیمت شیر و به دنبال آن افزایش مصرف را باید از وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت جویا شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن