نوبخت: رفع حصر در دستور کار است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۶۹۶۰۱ سایت-خوان

سخنگوی دولت اظهار کرد: مردم باید به دولت تدبیر و امید اعتماد داشته باشند و بدانند در برخی امور بهتر است دولت به جای اینکه حرفی بزند، عمل کند.

نوبخت: رفع حصر در دستور کار است

سخنگوی دولت از انجام اقدامات لازم توسط رییس‌جمهور برای تحقق انتظارات جامعه از جمله موضوع «رفع حصر» خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدباقر نوبخت تصریح کرد: با توجه به رویکرد دولت هر اقدامی که در مسائل سیاسی و رفع حصر و گشایش‌های امنیتی و سیاسی کشور مورد انتظار جامعه است، در دستور کار رییس‌جمهور قرار دارد.

وی افزود: در این دست موارد که جامعه منتظر اقدام دولت است گاهی بهتر است به جای پیگیری جزئیات امور به دولت اعتماد کرد و گذاشت دولتمردان امور را پیش ببرند.

سخنگوی دولت اظهار کرد: مردم باید به دولت تدبیر و امید اعتماد داشته باشند و بدانند در برخی امور بهتر است دولت به جای اینکه حرفی بزند، عمل کند.

نوبخت در پاسخ به اینکه «اما جامعه باید حداقل بداند اموری چون مساله رفع حصر از سران اصلاح‌طلب را دولت در برنامه دارد تا مطمئن باشد که همه شعارهای روحانی در فصل انتخابات دنبال می‌شود»، تاکید کرد: مردم با توجه به روحیاتی که از دکتر روحانی سراغ دارند باید به دولت تدبیر و امید اعتماد کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن