تغییر رییس اطلاعات سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۶۹۱۷۴ سایت-خوان

در این جلسه با تقدیر و تشکر از مدیرکل قبلی اداره اطلاعات استان سیستان و بلوچستان، «حق‌پرست» به عنوان مدیرکل جدید این اداره منصوب شد.

وزیر اطلاعات با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های بومی برای تأمین امنیت، گفت: امنیت استان سیستان و بلوچستان توسط افراد بومی خود استان تأمین می‌شود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود علوی در جلسه تودیع و معارفه مدیرکل اطلاعات این استان تاکید کرد: با هرگونه شرارت و ناامنی در استان برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه "سران طوایف در استان سیستان و بلوچستان نقش بارزی در تأمین امنیت دارند و باید از این ظرفیت موجود در استان استفاده کرد"، تصریح کرد: رویکرد وزارت اطلاعات در این استان، رویکردی وحدت‌آفرین است.

علوی خاطرنشان کرد: امروز شیعه و سنی در استان به بصیرتی رسیده‌اند که جلوی هرگونه تفرقه‌ای را می‌گیرند. وزارت اطلاعات یک وزارتخانه خدمتگذار است و تأمین امنیت در استان نیز از سیاست‌های دولت است.

وزیر اطلاعات همچنین خاطرنشان کرد: با ایجاد امنیت پایدار در استان، سیستان و بلوچستان به دروازه شرق کشور تبدیل خواهد شد.

در این جلسه با تقدیر و تشکر از مدیرکل قبلی اداره اطلاعات استان سیستان و بلوچستان، «حق‌پرست» به عنوان مدیرکل جدید این اداره منصوب شد.

وزیر اطلاعات همچنین در جلسه شورای تأمین استان سیستان و بلوچستان، تأمین و احساس امنیت را یکی از وظایف دولت اعلام کرد و گفت: سیاست وزارت اطلاعات در این استان‌، برگرفته از نگاه وحدت‌آفرین است و به یقین این نگاه و اعتدال در عمل‌، مشکلات سیستان و بلوچستان را حل خواهد کرد.

علوی امنیت را موجب شکوفایی اقتصاد جامعه دانست که سیستان و بلوچستان به عنوان دروازه اقتصاد شرق کشور بیش از هر زمان دیگری محتاج آن است.

بر اساس این گزارش، نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان نیز در دیدار با وزیر اطلاعات گفت: نقش وزارت اطلاعات در تأمین امنیت، بی‌بدیل و اجتناب‌ناپذیر است. وزارت اطلاعات می‌تواند از وجود ظرفیت عشایر و ریش‌سفیدان در تأمین امنیت استفاده کند.

آیت‌الله عباسعلی سلیمانی اضافه کرد: وزارت اطلاعات یک وزارت راهبردی و چشم و گوش نظام است. استان سیستان و بلوچستان نماد وحدت و برادری است. تعامل، تفاهم و همدلی، و همراهی مردم شیعه و سنی با نظام اسلامی، مانند آفتاب برای همه مسئولان روشن است.

وی در ادامه توصیه کرد که وزارت اطلاعات تمام توان خود را برای امنیت و آسایش مردم سیستان و بلوچستان بکار گیرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن