پروین: من همان پروین سابقم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۶۸۴۸۱ سایت-خوان

پروین اظهار کرد: برخی از بازیکنان هم قهر را کنار بگذارند. به همه گفته‌ام آنهایی که در این بازی هستند خیلی خوشحال نباشند و کری نخوانند و آنها هم که در این مسابقه نیستند غمگین نباشند. امیدوارم بازی خوبی مقابل میلان انجام دهیم.

پروین: من همان پروین سابقم

سرمربی تیم فوتبال پیشکسوتان پرسپولیس گفت: می‌خواهم پرسپولیس را با سه مهاجم به مصاف تیم میلان بفرستم.

به گزارش فارس، علی پروین در حاشیه تمرین تیم پیشکسوتان پرسپولیس گفت: خوشحالم که بازیکنان دوباره دور هم جمع شدند. برگزاری بازی با میلان بهانه‌ای برای دور هم جمع شدن. باید این تیم را حفظ کنیم و هر ۱۵ روز یک بار دور هم جمع شویم و تمرین کنیم.

وی ادامه داد: برخی از بازیکنان هم قهر را کنار بگذارند. به همه گفته‌ام آنهایی که در این بازی هستند خیلی خوشحال نباشند و کری نخوانند و آنها هم که در این مسابقه نیستند غمگین نباشند. امیدوارم بازی خوبی مقابل میلان انجام دهیم.

وی در مورد اینکه از چه سیستمی مقابل میلان استفاده خواهد کرد،‌ گفت: می‌خواهم با سه مهاجم پسپولیس را به مصاف میلان بفرستم تا آنها مقابل مالدینی بازی کنند. در بین بازیکنانم هم بازیکن جوان داریم و هم مو سپیدکرده. اوضاع‌ شکم‌ها را هم که می‌بینید چگونه است. همه شکم‌ها بزرگ شده است.

پروین در مورد وضعیت مربیگری خودش گفت:‌من همان علی پروین سابق هستم و عوض نشدم و نمی‌خواهم زیاد این بازیکنان را بدوانم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن