نظر وزیربهداشت درباره تعرفه‌های درمانی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۶۵۷۲۶ سایت-خوان

هاشمی در پاسخ به این پرسش که پیشنهاد شما برای رشد تعرفه‌ای در سال آینده چیست؟ اظهار کرد: مطالبات ما که فراوان است، امیدواریم همه چیز درست بشود. متاسفانه در حالی که نان در کشور گران شد، خدمات پزشکی هیچ تغییری نکرد.

نظر وزیربهداشت درباره تعرفه‌های درمانی

وزیر بهداشت از آغاز کار کارشناسی برای تعیین تعرفه‌های درمانی سال آینده خبر داد و گفت: امید است که واقع‌بین باشیم و بیش از این روی کارکنان و کارگزاران بخش سلامت فشار نیاوریم.

دکتر سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره گفت: با توجه به اینکه بودجه نویسی آغاز شده و لازم است بدانیم که بیمه‌ها چه تعهداتی باید داشته باشند، دوهفته پیش خواستیم کار کارشناسی تعرفه‌های درمانی سال آینده آغاز شود.

وی در پاسخ به این پرسش که پیشنهاد شما برای رشد تعرفه‌ای در سال آینده چیست؟ اظهار کرد: مطالبات ما که فراوان است، امیدواریم همه چیز درست بشود. متاسفانه در حالی که نان در کشور گران شد، خدمات پزشکی هیچ تغییری نکرد.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در بخش بهداشت و درمان دچار مشکلات بسیار هستیم، اظهار کرد: امید است که واقع‌بین باشیم و بیش از این روی کارکنان و کارگزاران بخش سلامت فشار نیاوریم. شرایط آنها به هیچ وجه قابل قبول نیست. این در حالی است که همه از این قشر متوقع هستند البته توقعشان درست است ولی باید در نظر داشت که تا یک حدی می‌توان روی این قشر و این بخش فشار آورد.

وی تاکید کرد: بهتر است فرافکنی نکنیم و آنچه حق این قشر است را ببینیم.

مطالبه ۷۰۰ میلیاردی بیمارستان‌ها از سازمان‌های بیمه گر

قاضی زاده هاشمی درباره آخرین وضعیت پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها از سوی سازمان‌های بیمه‌گر گفت: تا این تاریخ مطالبات بیمارستانی از مجموع بیمه‌ها حداقل حدود ۷۰۰ میلیارد تومان است. یک گروه از بیمه‌ها تا اردیبهشت و تامین اجتماعی بدهی‌های خود را تا مرداد ماه تسویه کرده‌اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن