تغییر مدیرکل روابط عمومی وزارت اقتصاد
با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی، محمد متین مشاور وزیر و مدیرکل روابط عمومی وزارت اقتصاد شد. به گزارش مهر، علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی در حکمی محمد متین را به سمت مشاور خود و مدیرکل روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی در دولت یازدهم، منصوب کرد. متین پیش از این مدیر کل حوزه ریاست روابط عمومی و امور بین الملل سازمان امور مالیاتی کشور بود. همچنین پیش از این محمدی مدیرکل روابط عمومی وزارت اقتصاد بود. .
با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی، محمد متین مشاور وزیر و مدیرکل روابط عمومی وزارت اقتصاد شد.
به گزارش مهر، علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی در حکمی محمد متین را به سمت مشاور خود و مدیرکل روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی در دولت یازدهم، منصوب کرد.
متین پیش از این مدیر کل حوزه ریاست روابط عمومی و امور بین الملل سازمان امور مالیاتی کشور بود. همچنین پیش از این محمدی مدیرکل روابط عمومی وزارت اقتصاد بود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.