بازداشت معاون سیاسی اخوان المسلمین
عبدالفتاح عثمان، سخنگوی وزارت کشور مصر با اعلام این خبر تاکید کرد که العریان در آپارتمانش در منطقه
وزارت کشور مصر امروز (چهارشنبه) از بازداشت معاون رئیس حزب آزادی و عدالت، شاخه سیاسی اخوان المسلمین خبر داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، وزارت کشور مصر اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور صبح امروز عصام العریان، معاون رئیس حزب آزادی و عدالت، شاخه سیاسی اخوان المسلمین را دستگیر کردند.
عبدالفتاح عثمان، سخنگوی وزارت کشور مصر با اعلام این خبر تاکید کرد که العریان در آپارتمانش در منطقه "قاهرة الجدیدة" در استان قاهره دستگیر شده است.
همچنین خبرگزاری الشرق الاوسط مصر نیز این خبر را تایید کرد.
دستگاه امنیتی مصر از چند ماه گذشته عملیات بازداشت رهبران و اعضای گروه اخوان المسلمین را به اتهاماتی از جمله تحریک به خشونت، ایجاد رعب و آشوب در میان غیرنظامیان، در اختیار داشتن سلاح و از بین بردن تاسیسات دولتی، در جریان تظاهرات در محکومیت برکناری محمد مرسی، رئیسجمهوری سابق مصر آغاز کرده است.
پیشتر محمد بدیع، رهبر گروه اخوان المسلمین و خیرت شاطر، معاون وی به همراه برخی از رهبران اخوان المسلمین به دادگاه فرخوانده شدند، اما هیچ کدام از آنها بنا به دلایل امنیتی در دادگاه حاضر نشدند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.