شاخص بورس از ۶۷هزار واحد هم عبور کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۵۷۲۷۵ سایت-خوان

شاخص بورس اوراق بهادار تهران در آغاز معاملات امروز از ۶۷ هزار و ۳۹ واحد هم گذشت. به گزارش خبرنگار مهر، شاخص بورس اوراق بهادار تهران که امسال را از ۳۸ هزار واحد آغاز کرده است در اغاز معاملات امروز با ۳۷۶ واحد به ۶۷ هزار و ۳۹ واحد رسید و بیست و نهمین رکورد هزاری را به ثبت رساند. در همین حال، ارزش بازار سهام به ۳۲۷ هزار و ۴۱۶ میلیارد تومان رسیده، ضمن اینکه تاکنون ۹۹ میلیون سهم به ارزش۶۵۹ میلیارد ریال دادوستد شده است. .

شاخص بورس از 67هزار واحد هم عبور کرد

شاخص بورس اوراق بهادار تهران در آغاز معاملات امروز از ۶۷ هزار و ۳۹ واحد هم گذشت.

به گزارش خبرنگار مهر، شاخص بورس اوراق بهادار تهران که امسال را از ۳۸ هزار واحد آغاز کرده است در اغاز معاملات امروز با ۳۷۶ واحد به ۶۷ هزار و ۳۹ واحد رسید و بیست و نهمین رکورد هزاری را به ثبت رساند.

در همین حال، ارزش بازار سهام به ۳۲۷ هزار و ۴۱۶ میلیارد تومان رسیده، ضمن اینکه تاکنون ۹۹ میلیون سهم به ارزش۶۵۹ میلیارد ریال دادوستد شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن