آغازسفررئیس‌‌مجلس به‌۳کشور اروپایی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۵۷۰۰۸ سایت-خوان

مشاور امور بین‌الملل رئیس مجلس تأکید کرد: برنامه‌ریزی شده تا رییس مجلس پس از حضور و سخنرانی و در مراسم افتتاحیه اجلاس بین‌المجالس جهانی با مقامات پارلمانی برخی کشورها پیرامون مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی دیدارها و گفت‌وگوهایی داشته باشد.

آغازسفررئیس‌‌مجلس به‌۳کشور اروپایی

مشاور امور بین‌الملل رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس مجلس فردا یک‌شنبه و پیش از حضور در مراسم افتتاحیه اجلاس جهانی بین‌المجالس عازم صربستان می‌شود.

حسین شیخ‌الاسلام مشاور امور بین‌الملل رییس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به آغاز سفر دوره‌ای لاریجانی به سه کشور اروپایی، گفت: سفر دوره‌ای رییس مجلس به سه کشور اروپایی و پیش از حضور در مراسم افتتاحیه اجلاس جهانی بین‌المجالس از فردا آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، لاریجانی پیش از حضور در اجلاس جهانی بین‌المجالس به کشور صربستان سفر می‌کند و قرار است فردا، یک‌شنبه ابتدا به صربستان رفته در آنجا با مقامات پارلمانی این کشور دیدارهایی داشته باشد. سپس رییس مجلس طی یک سفر دوروزه تا تاریخ ۱۶ مهر در ژنو حضور داشته و در مراسم افتتاحیه اجلاس بین‌المجالس جهانی سخنرانی خواهد کرد.

مشاور امور بین‌الملل رئیس مجلس تأکید کرد: برنامه‌ریزی شده تا رییس مجلس پس از حضور و سخنرانی و در مراسم افتتاحیه اجلاس بین‌المجالس جهانی با مقامات پارلمانی برخی کشورها پیرامون مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی دیدارها و گفت‌وگوهایی داشته باشد.

شیخ‌الاسلام افزود: در اجلاس بین‌المجالس جهانی که در ژنو برگزار می‌شود، حدود ۳۰ رئیس مجلس و ۲۰ نایب‌رئیس از کشورهای مختلف حضور دارند که قرار است رئیس مجلس کشورمان دیدارهایی پیرامون مسائل دوجانبه پارلمانی و نیز موضوع سوریه با رؤسای مجلس برخی کشورها داشته باشد.

وی در ادامه اظهار داشت: در ادامه سفر دوره‌ای لاریجانی به ۳ کشور اروپایی، قرار است پس از پایان اجلاس ژنو در روز ۱۷ مهر، وی سفری به کرواسی داشته باشد و در آنجا با مقامات پارلمانی و سیاسی این کشور پیرامون مسائل مختلف بین‌المللی و منطقه‌ای دیدارهایی داشته باشد.

مشاور امور بین‌الملل رییس مجلس خاطرنشان کرد: لاریجانی در تاریخ ۱۹ مهر به کشور بازمی‌گردد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن