نخست‌وزیر اسلوونی تهدید به استعفا کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۵۶۷۳۸ سایت-خوان

نخست وزیر اسلوونی اعلام کرد در صورت شکست در مبارزات رهبری حزب در ۱۹ اکتبر استعفا می‌دهد، اقدامی که ضربه‌ای جدی بر تلاش‌های این کشور برای دریافت وام‌های بین‌المللی است. به گزارش ایسنا،‌ به نقل از خبرگزاری رویترز، این هشدار پس از آن مطرح شد که روران یانکوویچ، شهردار لوبلیانا که حزب "اسلوونی مثبت" را در سال ۲۰۱۱ تاسیس کرد اما در پی رسوایی مالی تن به استعفا داد، بیانیه‌ای صادر کرد مبنی بر آنکه آلنکا براتوسک، نخست وزیر اسلوونی را برای رهبری حزب به چالش خواهد کشید. براتوسک گفت: حقیقت این است که اگر من از سوی حزب به اندازه کافی حمایت نشوم فرد دیگری برای تشکیل دولت تلاش خواهد کرد.

نخست‌وزیر اسلوونی تهدید به استعفا کرد

نخست وزیر اسلوونی اعلام کرد در صورت شکست در مبارزات رهبری حزب در ۱۹ اکتبر استعفا می‌دهد، اقدامی که ضربه‌ای جدی بر تلاش‌های این کشور برای دریافت وام‌های بین‌المللی است.

به گزارش ایسنا،‌ به نقل از خبرگزاری رویترز، این هشدار پس از آن مطرح شد که روران یانکوویچ، شهردار لوبلیانا که حزب "اسلوونی مثبت" را در سال ۲۰۱۱ تاسیس کرد اما در پی رسوایی مالی تن به استعفا داد، بیانیه‌ای صادر کرد مبنی بر آنکه آلنکا براتوسک، نخست وزیر اسلوونی را برای رهبری حزب به چالش خواهد کشید.

براتوسک گفت: حقیقت این است که اگر من از سوی حزب به اندازه کافی حمایت نشوم فرد دیگری برای تشکیل دولت تلاش خواهد کرد.

وی در ادامه افزود: باید برای همگان روشن شود که زمان برای بازی به پایان رسیده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن