۶۳۰میلیون برگه سهم در بورس‌تهران فروخته شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۵۵۸۲۵ سایت-خوان

با اتمام کار امروز دوشنبه بورس اوراق بهادار تهران، بیش از ۶۳۰ میلیون برگه سهم و حق تقدم به ارزش بیش از ۳ هزارمیلیارد ریال داد و ستد شد.

630میلیون برگه سهم در بورس‌تهران فروخته شد

در داد و ستدهای روز جاری بورس اوراق بهادار تهران تداوم رشد شاخص کل باعث شد تا این متغیر بتواند از نیمه کانال ۶۵ هزار هم عبور کند. در نتیجه معاملات روز دوشنبه شاخص کل با رشدی ۳۹۱ واحدی در عدد ۶۵ هزار و ۷۲۰ قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، شاخص صنعت نیز در این روز ۶۵۱ واحد بالا رفت و شاخص های بازار اول و دوم به ترتیب ۶۸ و هزار و ۹۳۸ واحد صعودی شدند. همچنین در معاملات امروز بیش از ۶۳۰ میلیون برگه سهم و حق تقدم به ارزش ۳ هزار و ۴۹۹ میلیارد ریال در ۸۱ هزار نوبت معاملاتی داد و ستد شد که در نهایت ارزش روز بازار را از رقم ۳۲۰ هزار میلیارد تومان عبور داد.

بیشترین ارزش معاملات هم متعلق به نمادهای هلدینگ خلیج فارس، پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت اصفهان، هلدینگ پارسیان، سرمایه گذاری معادن و فلزات، تاپیکو و مپنا بود. همچنین بیشترین حجم معاملات نیز در نمادهای هلدینگ خلیج فارس، بانک صادرات، تاپیکو، پالایش نفت بندرعباس، بانک پاسارگاد، سرمایه گذاری صنعت نفت و مخابرات ثبت شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن