مقایسه دیدارهای نیویورکی احمدی نژاد و روحانی/تصاویر
مقایسه کمی و کیفی ملاقات های دو رئیس جمهور ایران در سفر به سازمان ملل متحد در مهر ماه ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ خود به خوبی نشان دهنده، حجم تغییر و ارتقای سطح ایران در مجامع بین المللی است.
نتیجه 8 سال سیاست خارجی محمود احمدی نژاد در آخرین سفر وی به سازمان ملل متحد در مهر 91 بروز کرد. او در این سفر تنها توانست با 3 مقام خارجی دیدار کنند که شامل رئیس جمهور بولیوی و دو ریز کشور آفریقایی به نام کومور و سوایزلند بود.
به گزارش عصر ایران، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور وقت ایران در آخرین سفر خود به نیویورک برای حضور در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در مهر ۱۳۶۱، در مدت ۵ روز اقامت در نیویورک تنها توانست با سران ۳ کشور خارجی دیدار کرد. این سه مقام نیز شامل رئیس جمهور بولیوی (واقع در آمریکای جنوبی) و سران دو ریزکشور در آفریقا (کومور و سوایزلند) بودند.
نتیجه ۸ سال سیاست خارجی محمود احمدی نژاد در آخرین سفر وی به سازمان ملل متحد در مهر ۹۱ بروز کرد. او در این سفر تنها توانست با ۳ مقام خارجی دیدار کنند که شامل رئیس جمهور بولیوی و سران دو ریز کشور آفریقایی به نام کومور و سوایزلند بودند.
این تعداد از سران کشورها و کیفیت انها خود به خوبی نشان دهنده وضعیت ایران در سال ۱۳۹۱ بود.
این در حالی است که حسن روحانی رئیس جمهور جدید ایران در نخستین سفر به نیویورک برای حضور در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در مهر ۱۳۹۲ ، توانست با سران ۱۱ کشور دیدار و ملاقات کرد.
روحانی علاوه بر سران ۱۱ کشور خارجی، با یک وزیر خارجه (وزیر خارجه آلمان به عنوان سرپرست هیات کشورش) و سه مقام ارشد بین المللی شامل اکمل الدین احسان اوغلو دبیر کل سازمان همکاری اسلامی، اخضر ابراهیمی نماینده سازمان ملل متحد در بحران سوریه، کاترین اشتون نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا، هرمان ون رمپوی رئیس شورای اتحادیه اروپا و کریستین لاگارد رئیس صندوق بین المللی پول نیز ملاقات داشت.
مقایسه کمی و کیفی ملاقات های دو رئیس جمهور ایران در سفر به سازمان ملل متحد در مهر ماه ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ خود به خوبی نشان دهنده، حجم تغییر و ارتقای سطح ایران در مجامع بین المللی است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.