آغازجلسه علنی مجلس با ۶۶کرسیخالی
جلسه علنی صبح امروز نمایندگان مجلس از دقایقی قبل در حالی آغاز شد که صندلی ۶۶ نماینده مجلس خالی بود. به گزارش خبرگزاری فارس، جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) نمایندگان مجلس شورای اسلامی از دقایقی قبل به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس و با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد. هم اکنون ۲۲۳ نفر از وکلای ملت در صحن علنی حضور دارند که بر این اساس کرسی ۶۶ نماینده مجلس خالی است. ادامه بررسی لایحه مبارزه با قاچاق کالا و ارز که چند ماده آن برای اصلاح به کمیسیون اقتصادی ارجاع شده بود، اولین دستور کار جلسه علنی خانه ملت است .
جلسه علنی صبح امروز نمایندگان مجلس از دقایقی قبل در حالی آغاز شد که صندلی ۶۶ نماینده مجلس خالی بود.
به گزارش خبرگزاری فارس، جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) نمایندگان مجلس شورای اسلامی از دقایقی قبل به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس و با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد.
هم اکنون ۲۲۳ نفر از وکلای ملت در صحن علنی حضور دارند که بر این اساس کرسی ۶۶ نماینده مجلس خالی است.
ادامه بررسی لایحه مبارزه با قاچاق کالا و ارز که چند ماده آن برای اصلاح به کمیسیون اقتصادی ارجاع شده بود، اولین دستور کار جلسه علنی خانه ملت است
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.