دانشجووهیأت‌امنای‌دانشگاه‌آزادبه‌مجلس‌می‌روند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۵۳۸۷۳ سایت-خوان

اعضای کمیسیون آموزش نسبت به این اتفاق به شدت اعتراض داشتند با توجه به اینکه در آستانه آغاز سال تحصیلی قرار داریم و کشور به یک آموزش عالی آرام نیاز دارد، فلسفه تغیییر روسای دانشگاه ها با این مساله مغایرت دارد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: اعضای هیات امنا دانشگاه آزاد و دکتر فرهاد دانشجو برای روشن شدن مساله عزل رئیس دانشگاه برای مردم و ارایه پاره ای از توضیحات به کمیسیون آموزش دعوت می شوند.


دکتر عبدالوحید فیاضی درگفتگو با مهر درباره جلسه روز گذشته کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه روز گذشته کمیسیون اتفاقات دانشگاه آزاد و عزل دکتر فرهاد دانشجو از ریاست دانشگاه آزاد مورد بحث و بررسی اعضای کمیسیون قرار گرفت.

وی ادامه داد: اعضای کمیسیون آموزش نسبت به این اتفاق به شدت اعتراض داشتند با توجه به اینکه در آستانه آغاز سال تحصیلی قرار داریم و کشور به یک آموزش عالی آرام نیاز دارد، فلسفه تغیییر روسای دانشگاه ها با این مساله مغایرت دارد.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس افزود: برهمین اساس اعضای کمیسیون تصمیم گرفتند تا برای جلسه سه شنبه هفته جاری از دکتر فرهاد دانشجو رئیس برکنار شده دانشگاه آزاد و اعضای هیات امنا دانشگاه آزاد دعوت کنند تا برای تنویر افکار عمومی و توضیح مساله در جلسه بعدی کمیسیون حضور یابند.

هیات امنای دانشگاه آزاد اواخر ماه گذشته دکتر فرهاد دانشجو را که هنوز حدود ۲ سال از حکم خدمت وی باقی مانده بود از ریاست دانشگاه آزاد برکنار کرده و دکتر میرزاده را به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد معرفی کردند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن