مصوبات دولت برای رفع موانع تولید
سخنگوی دولت ۳۵ مصوبه دولت برای رفع موانع تولید را تشریح کرد. به گزارش ایسنا، محمد باقر نوبخت در نشستی خبری اعلام کرد: صندوق توسعه ملی مکلف شد تا حداکثر دو ماه علاوه بر بهبود روشهای اجرایی منابع مالی مورد نیاز برای سرمایهگذاری را در اختیار بخش خصوصی قرار دهد. وی تاکید کرد : میزان پیش دریافت برای واردات کالا و خدمات در زمان گشایش اعتبارات اسنادی حداکثر ۳۰ در صد معادل ریالی این موارد تعیین شد. .
سخنگوی دولت ۳۵ مصوبه دولت برای رفع موانع تولید را تشریح کرد.
به گزارش ایسنا، محمد باقر نوبخت در نشستی خبری اعلام کرد: صندوق توسعه ملی مکلف شد تا حداکثر دو ماه علاوه بر بهبود روشهای اجرایی منابع مالی مورد نیاز برای سرمایهگذاری را در اختیار بخش خصوصی قرار دهد.
وی تاکید کرد : میزان پیش دریافت برای واردات کالا و خدمات در زمان گشایش اعتبارات اسنادی حداکثر ۳۰ در صد معادل ریالی این موارد تعیین شد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.