آموزش ۲۰هزار راننده متخلف و مقصر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۵۰۵۵۲ سایت-خوان

رییس پلیس راهور تهران گفت: طرح آموزش رانندگان مقصر در تصادفات خسارتی پایتخت از هفته گذشته به طور جدی در تهران آغاز شده است.

رییس پلیس راهور تهران از آموزش حدود ۲۰ هزار راننده متخلف و مقصر در تصادفات پایتخت خبر داد.

سردار حسین رحیمی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اینکه طرح آموزش رانندگان مقصر در تصادفات خسارتی پایتخت از هفته گذشته به طور جدی در تهران آغاز شده است، گفت: بر این اساس بیش از ۵۶۰۰ راننده مقصر در تصادفات خسارتی اعم از سازشی یا کروکی تحت آموزش قرار گرفتند.

وی افزود: در عین حال طی هفته گذشته حدود ۷۵۰۰ راکب موتورسیکلت در تهران که تخلف رانندگی داشته و یا فاقد کلاه ایمنی بودند، ۴۵۰۰ راننده‌ای که برای ترخیص به ستادهای ترخیص مراجعه کردند و ۲۲۰۰ راننده‌ای که به هیات‌های رسیدگی مراجعه داشتند نیز تحت آموزش قرار گرفتند.

رییس پلیس راهور تهران گفت: اجرای این طرح فرهنگساز توانسته است در کنار سایر اقدامات ضمن کاهش تلفات رانندگی در پایتخت، موجب انضباط بخشی به ترافیک شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن