درخواست سایپا از مشتریانش

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۵۰۲۲۶ سایت-خوان

حسن فروزان مهر اظهار داشت: با هرگونه تخلفی که از سوی نمایندگی های گروه سایپا و یا افراد شاغل در آن ها صورت گیرد شدیدا برخورد می شود و مجوز فعالیت آن ها لغو خواهد شد.

مدیر بازاریابی و پیشبرد فروش گروه خودروسازی سایپا خواستار پرداخت وجه خرید خودرو به حساب گروه سایپا شد و گفت: مشتریان و خریداران در زمان مراجعه به نمایندگی های فروش محصولات گروه خودرو سازی سایپا(سایپا، پارس خودرو و زامیاد) از پرداخت هرگونه وجه نقد به حساب اشخاص و یا نمایندگی ها خودداری کرده و مبالغ مربوطه را تنها به حساب گروه سایپا واریز کنند.

به گزارش ایسنا، حسن فروزان مهر اظهار داشت: با هرگونه تخلفی که از سوی نمایندگی های گروه سایپا و یا افراد شاغل در آن ها صورت گیرد شدیدا برخورد می شود و مجوز فعالیت آن ها لغو خواهد شد.

وی در خصوص مبالغ پرداختی از سوی مشتریان بابت خرید خودرو افزود: مشتریان هنگام مراجعه به نمایندگی ها مبالغ اعلامی از سوی شرکت را تنها به حساب های رسمی گروه سایپا واریز کرده و از پرداخت هرگونه وجه نقد به نمایندگی و یا واریز پول به حساب اشخاص و یا نمایندگی ها خودداری کنند.

مدیر بازاریابی و پیشبرد فروش سایپا همچنین تاکید کرد: گروه سایپا تنها از طریق نمایندگی های مجاز فروش خود در سراسر کشور اقدام به فروش محصولات با قیمت های مصوب کرده و در صورت مشاهده و اطلاع از هرگونه تخلف این نمایندگی ها مجوز همکاری آن ها را لغو کرده و از طریق مبادی رسمی اطلاع رسانی های مربوطه را انجام خواهد داد.

فروزان مهر در پایان خواستار همکاری مردم با گروه سایپا شد و تصریح کرد: مشتریان در صورت مشاهده هرنوع تخلف از سوی نمایندگی می توانند شکایت خود را به معاونت بازاریابی و فروش گروه سایپا ارسال نموده و یا با مرکز ارتباط با مشتریان سایپا با شماره تلفن ۰۹۶۷۷۰ تماس بگیرند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن