ظریف: استفاده ازسلاحشیمیایی به هرشکل محکوم است
ظریف تاکید کرد: استفاده از نیروی نظامی در سوریه، خلاف مبنایی ترین اصول حقوق بین الملل است و به هر شکلی باید محکوم شود، زیرا این مسئله نه به یک موضوع، بلکه به آینده روابط بین الملل بستگی دارد.
وزیر امورخارجه کشورمان در گفت و گوی تلفنی الیاس خاوا میلانووزیر امور خارجه ونزوئلا با وی، ضمن تاکید بر توسعه مناسبات دو جانبه تهران - کاراکاس، مواضع ضد جنگ کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب را یادآور شد و درباره مسئله سوریه افزود: ما معتقدیم استفاده از سلاح شیمیایی به هر شکل و توسط هر کس محکوم است.
به گزارش ایرنا از اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امورخارجه، محمدجواد ظریف در این تماس تلفنی ضمن بررسی تحولات منطقه ای و بین المللی به ویژه سوریه، توسعه روابط دوستانه ایران و ونزوئلا را مهم خواند و گفت: این روابط نزدیک همواره پابرجا خواهد ماند.
ظریف افزود: اعتقاد داریم توسل به زور کاملا غیرقانونی و مخل امنیت و صلح بین المللی است.
وزیر امورخارجه کشورمان ادامه داد: توسل به نیروی نظامی در سوریه عواقب بسیار خطرناکی دارد که کنترل این مشکلات در اختیار شروع کننده نخواهد بود، بویژه آنکه اتهامات و مسئولیت استفاده کننده از سلاح شیمیایی در سوریه هنوز مشخص نشده است.
وی تاکید کرد: استفاده از نیروی نظامی در سوریه، خلاف مبنایی ترین اصول حقوق بین الملل است و به هر شکلی باید محکوم شود، زیرا این مسئله نه به یک موضوع، بلکه به آینده روابط بین الملل بستگی دارد.
وزیر امور خارجه ونزوئلا نیز در این تماس تلفنی با اشاره به روابط دوستانه و نزدیک تهران - کاراکاس، بر علاقمندی کشورش برای توسعه بیش از پیش مناسبات و همکاری های دوجانبه تاکید کرد.
الیاس خاوا میلانو مخالفت کشورش با استفاده از نیروی نظامی و توسل به جنگ را بجای اتخاذ راهکارهای سیاسی و گفت وگو در سوریه، مورد تاکید قرار داد.
رایزنی در خصوص برگزاری نشست آتی کمیسیون مشترک از دیگر محورهای این گفت وگوی تلفنی بود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.