قیمت جهانی طلا به مرز ۱۴۰۰ دلار رسید
کاهش ۱۳.۴ درصدی فروش مسکن در آمریکا طی ماه جولای و در پی آن افت ارزش دلار علل اصلی رشد قابل توجه قیمت طلا در روز جمعه عنوان شده است.
به دنبال کاهش قابل توجه فروش مسکن در آمریکا و افت ارزش دلار قیمت طلا در بازار جهانی با افزایش ۲۴ دلاری مواجه شد و به ۱۳۹۵ دلار در هر اونس رسید.
به گزارش تسنیم، قیمت جهانی طلا در آخرین روز معاملات هفته گذشته با افزایش قابل توجه نسبت به روز قبل از آن مواجه شد و به مرز ۱۴۰۰ دلار در هر اونس رسید.
کاهش ۱۳.۴ درصدی فروش مسکن در آمریکا طی ماه جولای و در پی آن افت ارزش دلار علل اصلی رشد قابل توجه قیمت طلا در روز جمعه عنوان شده است.
انتشار آمار مربوط به کاهش فروش مسکن در آمریکا نشان داد اقتصاد این کشور هنوز به رشد و رونق باثبات بازنگشته است و نیازمند ادامه سیاست محرک اقتصادی است.
انتظار سرمایه گذاران برای کاهش سطح این سیاست توسط فدرال رزرو باعث شده است طلا از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون یک پنجم قیمت خود را از دست بدهد. فدرال رزرو آمریکا از سال ۲۰۱۰ هر ماه میلیاردها دلار از اوراق قرضه شرکت های این کشور را خریداری می کند.
بر اساس این گزارش در معاملات روز جمعه قیمت هر اونس طلا با افزایش ۲۴.۷ دلاری نسبت به روز قبل از آن مواجه شد و به ۱۳۹۵.۷ دلار رسید که بالاترین رقم در ۲ ماه گذشته محسوب می شود.
قیمت فلز زرد در هفته گذشته نسبت به هفته قبل از آن نیز ۲۲ دلار رشد داشته و برای سومین هفته متوالی افزایشی بوده است.
قیمت طلا در ماه ژوئن به کمترین رقم در سه سال گذشته یعنی ۱۱۸۰ دلار و ۷۱ سنت رسید، اما از آن زمان تاکنون حدود ۲۳۰ دلار رشد قیمت داشته است.
چند موسسه مالی مهم نظیر گلدمن ساکس، برآورد خود از قیمت طلا را از ابتدای سال جاری میلادی کاهش داده اند. اما موسسه ای ان زد پیش بینی خود از قیمت طلا را افزایش داده و در حالی که پیش تر قیمت ۱۳۰۰ دلاری را برای طلا در پایان سال ۲۰۱۳ در نظر گرفته بود هفته جاری این رقم را به ۱۳۸۰ دلار افزایش داده است.
ارزش دلار در برابر یورو طی روز گذشته نیز ۰.۲۷ سنت کاهش یافت و هر یورو در برابر ۱.۳۳۸۳ دلار معامله شد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.