تاکید پورمحمدی بر جلوگیری از ویژه‌خواری

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۴۷۹۰۳ سایت-خوان

وزیر دادگستری از عزم دولت برای جلوگیری از ویژه‌خواری خبر داد. به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی با بیان این‌که «در نخستین جلسه هیات دولت، رییس‌جمهور درباره مسایل محوری و تعهداتی که به مردم داده بودند، صحبت کرد» اظهار کرد: همچنین در این جلسه، تذکرات اصلی برای اینکه دولت به صورت یکپارچه و واحد در خصوص مسایل نظر بدهد و تصمیم بگیرد و اختلافات هیچ وقت به بیرون کشیده نشود، مطرح شد. پورمحمدی در پایان افزود: در این جلسه مجموعه‌ای از تصمیمات قبلی را لغو کردیم و قرار شد که عدالت و امکانات مساوی و عادلانه مبنای تصمیمات ما باشد و جلوی رانت‌خواری و ویژه‌خواری را بگیریم.

تاکید پورمحمدی بر جلوگیری از ویژه‌خواری

وزیر دادگستری از عزم دولت برای جلوگیری از ویژه‌خواری خبر داد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی با بیان این‌که «در نخستین جلسه هیات دولت، رییس‌جمهور درباره مسایل محوری و تعهداتی که به مردم داده بودند، صحبت کرد» اظهار کرد: همچنین در این جلسه، تذکرات اصلی برای اینکه دولت به صورت یکپارچه و واحد در خصوص مسایل نظر بدهد و تصمیم بگیرد و اختلافات هیچ وقت به بیرون کشیده نشود، مطرح شد.

پورمحمدی در پایان افزود: در این جلسه مجموعه‌ای از تصمیمات قبلی را لغو کردیم و قرار شد که عدالت و امکانات مساوی و عادلانه مبنای تصمیمات ما باشد و جلوی رانت‌خواری و ویژه‌خواری را بگیریم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن