کشتی ایرانی در گجرات توقیف شد
یک مقام هندی از درخواست وثیقه ۱ میلیون دلاری از سوی ایران برای آزادی کشتی توقیف شده دش شانتی خبر داد و این در حالی است که بیزینس لاین بدون ذکر منبعی اعلام کرد هند نیز یک شناور ایرانی را در گجرات توقیف کرده است. به گزارش خبرگزاری تسنیم، یک مقام هندی به پایگاه اینترنتی بیزینس لاین گفت ایران خواستار دریافت یک میلیون دلار به عنوان وثیقه برای آزادی نفتکش دش شانتی شده است. نفتکش هندی دش شانتی به اتهام آلوده کردن عمدی آب های ایران از سوی گارد ساحلی این کشور توقیف شده است. این نفتکش به شرکت کشتیرانی هند که شرکتی دولتی است تعلق دارد و هم اکنون در بندر عباس متوقف شده و توسط مقامات دریایی ایران مورد بازرسی قرار گرفته است.
یک مقام هندی از درخواست وثیقه ۱ میلیون دلاری از سوی ایران برای آزادی کشتی توقیف شده دش شانتی خبر داد و این در حالی است که بیزینس لاین بدون ذکر منبعی اعلام کرد هند نیز یک شناور ایرانی را در گجرات توقیف کرده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، یک مقام هندی به پایگاه اینترنتی بیزینس لاین گفت ایران خواستار دریافت یک میلیون دلار به عنوان وثیقه برای آزادی نفتکش دش شانتی شده است.
نفتکش هندی دش شانتی به اتهام آلوده کردن عمدی آب های ایران از سوی گارد ساحلی این کشور توقیف شده است.
این نفتکش به شرکت کشتیرانی هند که شرکتی دولتی است تعلق دارد و هم اکنون در بندر عباس متوقف شده و توسط مقامات دریایی ایران مورد بازرسی قرار گرفته است.
بیزینس لاین همچنین بدون ذکر جزئیات بیشتر اعلام کرد یک شناور ایرانی توسط مقامات دریایی هند در بندر کاندلا در گجرات توقیف شده است که احتمال می رود این اقدام به عنوان مقابله به مثل در برابر توقیف نفتکش دش شانتی از سوی ایران انجام گرفته باشد.
بنا به گفته مقامات ایرانی، نفتکش دش شانتی که در حال حاضر ۱۴۰ هزار تن نفت تولیدی عراق را در خود جای داده و در لحظه توقیف به سمت هند در حرکت بوده است به دلیل نقص فنی مواد نفتی را در آب های ایران رها کرده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.