هاشمی وزیر بهداشت شد
سید حسن هاشمی با رای نمایندگان به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای چهارسال انتخاب شد. به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سید حسن هاشمی با ۲۶۰رای موافق، ۱۸رای مخالف و۶رای ممتنع برای یک دوره چهارساله به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انتخاب شد. کل آرای ماخوذه در این رایگیری ۲۸۴ رای بود. هاشمی فوق تخصص جراحی قرنیه بیش از این سابقه مشاور وزیر بهداشت و رئیس بخش قرنیه بیمارستان فارابی را در کارنامه خود دارد و توسط روحانی به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مجلس معرفی شد.
سید حسن هاشمی با رای نمایندگان به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای چهارسال انتخاب شد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سید حسن هاشمی با ۲۶۰رای موافق، ۱۸رای مخالف و۶رای ممتنع برای یک دوره چهارساله به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انتخاب شد.کل آرای ماخوذه در این رایگیری ۲۸۴ رای بود.
هاشمی فوق تخصص جراحی قرنیه بیش از این سابقه مشاور وزیر بهداشت و رئیس بخش قرنیه بیمارستان فارابی را در کارنامه خود دارد و توسط روحانی به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مجلس معرفی شد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.