ربیعی،‌ کابینه یازدهم را همراهی خواهد کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۴۷۳۰۳ سایت-خوان

ربیعی،‌ کابینه‌ی یازدهم را همراهی خواهد کرد. علی ربیعی، گزینه ی پیشنهادی رییس جمهور برای وزرات تعاون کار و رفاه اجتماعی، با ۱۶۳ رای موافق،‌۲۱ ممتنع و۱۰۰ مخالف با کسب اعتماد نمانیدگان مجلس نهم به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی خواهد رفت. کل آرا ماخوذه ۲۸۴ رای بود. به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) علی ربیعی که مشاور اجتماعی دولت خاتمی بوده است و سابقه ی همکاری با دکتر روحانی را در شورای امنیت ملی داشته است، و ۵۸ ساله است. با این که عده ای تصور می کردند انتقاد ها به در مجلس بیشتر به مسائل سیاسی و بپردازد،‌ مخالفان ربیعی در انتقاد از او در سطح علنی مجلس بیشتر بر این موضوع متمرکز بود که وزرات تعاون کار و رفاه اجتماعی یک نهاد اقتصادی بزرگ است و باید به دست کسی اداره شود که از اقتصاد سر رشته داشته باشد.

ربیعی،‌ کابینه‌ی یازدهم را همراهی خواهد کرد.

علی ربیعی، گزینه ی پیشنهادی رییس جمهور برای وزرات تعاون کار و رفاه اجتماعی، با ۱۶۳ رای موافق،‌۲۱ ممتنع و۱۰۰ مخالف با کسب اعتماد نمانیدگان مجلس نهم به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی خواهد رفت. کل آرا ماخوذه ۲۸۴ رای بود.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) علی ربیعی که مشاور اجتماعی دولت خاتمی بوده است و سابقه ی همکاری با دکتر روحانی را در شورای امنیت ملی داشته است، و ۵۸ ساله است.

با این که عده ای تصور می کردند انتقاد ها به در مجلس بیشتر به مسائل سیاسی و بپردازد،‌ مخالفان ربیعی در انتقاد از او در سطح علنی مجلس بیشتر بر این موضوع متمرکز بود که وزرات تعاون کار و رفاه اجتماعی یک نهاد اقتصادی بزرگ است و باید به دست کسی اداره شود که از اقتصاد سر رشته داشته باشد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن