ظریف،‌ وزیر امور خارجه شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۴۷۳۰۲ سایت-خوان

گزینه پیشنهادی رییس جمهور برای وزرات امور خارجه دولت یازدهم،‌ با کسب ۲۳۲ رای ازمجموع ۲۸۱ رای و ۳۶ رای مخالف و ۱۳ رای ممتنع در صحن علنی مجلس اعتماد نمایندگان برای تصدی کرسی وزرات را کسب کرد. به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) محمد جواد ظریف که مخالفانش در جریان بررسی صلاحیت او را تحصیل کرده غرب و دارای اندیشه های غربی خواندند اما دفاعیات او در مجامع عمومی و در بین خود نامایندگان با استقبال فراوانی رو به رو شد. محمد جواد ظریف ۵۵ ساله است، او که از سال ۱۳۸۱ تا۱۳۸۶ به مدت ۵ سال سفیر و نماینده ی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد بود،‌ در سال ۱۳۵۵ با ویزای دانشجویی به آمریکا رفت و لیسانس و فوق لیسانس روابط بین الملل خود را از دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو و دکترای خود در این رشته را نیزاز دانشگاه دنور دریافت کرده است.

گزینه پیشنهادی رییس جمهور برای وزرات امور خارجه دولت یازدهم،‌ با کسب ۲۳۲ رای ازمجموع ۲۸۱ رای و ۳۶ رای مخالف و ۱۳ رای ممتنع در صحن علنی مجلس اعتماد نمایندگان برای تصدی کرسی وزرات را کسب کرد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) محمد جواد ظریف که مخالفانش در جریان بررسی صلاحیت او را تحصیل کرده غرب و دارای اندیشه های غربی خواندند اما دفاعیات او در مجامع عمومی و در بین خود نامایندگان با استقبال فراوانی رو به رو شد.

محمد جواد ظریف ۵۵ ساله است، او که از سال ۱۳۸۱ تا۱۳۸۶ به مدت ۵ سال سفیر و نماینده ی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد بود،‌ در سال ۱۳۵۵ با ویزای دانشجویی به آمریکا رفت و لیسانس و فوق لیسانس روابط بین الملل خود را از دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو و دکترای خود در این رشته را نیزاز دانشگاه دنور دریافت کرده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن