ممنوعیت رفت و آمد در سراسر مصر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۴۷۱۴۴ سایت-خوان

هیات دولت مصر در بیانیه‌ای رفت و آمد در مناطق مختلف این کشور از ساعت نوزده چهارشنبه شب تا ساعت شش صبح پنج شنبه را ممنوع اعلام کرد. به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه "الیوم السابع"، ممنوعیت رفت و آمد در مناطق مختلف مصر از ساعت هفت شب تا ساعت شش صبح اعلام شد. این در حالی است که ریاست‌جمهوری مصر از برقراری حالت فوق‌العاده به‌ مدت یک ماه در این کشور خبر داد. تصمیم هیات دولت مصر به ممنوعیت رفت و آمد در سراسر این کشور در پی درگیری‌های خونین میان طرفداران اخوان المسلمین و نیروهای امنیتی مصر اتخاذ شده است که تاکنون صدها کشته و زخمی به جا گذاشته است.

ممنوعیت رفت و آمد در سراسر مصر

هیات دولت مصر در بیانیه‌ای رفت و آمد در مناطق مختلف این کشور از ساعت نوزده چهارشنبه شب تا ساعت شش صبح پنج شنبه را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه "الیوم السابع"، ممنوعیت رفت و آمد در مناطق مختلف مصر از ساعت هفت شب تا ساعت شش صبح اعلام شد.

این در حالی است که ریاست‌جمهوری مصر از برقراری حالت فوق‌العاده به‌ مدت یک ماه در این کشور خبر داد.

تصمیم هیات دولت مصر به ممنوعیت رفت و آمد در سراسر این کشور در پی درگیری‌های خونین میان طرفداران اخوان المسلمین و نیروهای امنیتی مصر اتخاذ شده است که تاکنون صدها کشته و زخمی به جا گذاشته است.

ریاست جمهوری مصر همچنین نیروهای مسلح را مأمور حمایت از نیروهای پلیس در اتخاذ هرگونه اقدامی برای حفاظت از امنیت و ثبات مصر کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن