آمادگی مشروط اخوان المسلمین برای مذاکره
الازهر هفته گذشته پس از شکست تلاشهای میانجیگرانه بین المللی اعلام کرده بود خواستار برگزاری نشستی برای بررسی بحران خواهد شد.
سخنگوی گروه اخوان المسلمین از آمادگی مشروط این گروه برای گفتگو درخصوص حل بحران کنونی مصر با میانجیگری الازهر خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از الیوم السابع، سخنگوی گروه اخوان المسلمین مصر اعلام کرد این گروه آماده مشارکت در گفتگوها در خصوص بحران سیاسی کشور با میانجیگری الازهر در صورتی که مبتنی بر پایه و اساس درست باشد، هستند.
جهاد الحداد سخنگوی اخوان المسلمین گفت : اگر آنها به احکامی که ما خواهان آن هستیم، پایبند باشند، ما هم آماده شرکت در گفتگوها خواهیم بود.وی با تاکید بر ضرورت بازگشت محمد مرسی به قدرت و مشروعیت داشتن حکومت وی اظهار داشت: الازهر هنوز ابتکار خود را به اخوان ارائه نخواهد کرد.
الازهر هفته گذشته پس از شکست تلاشهای میانجیگرانه بین المللی اعلام کرده بود خواستار برگزاری نشستی برای بررسی بحران خواهد شد. دعوت الازهر از اخوان المسلمین و دولتمردان مصر برای گفتگو تنها تلاشهای علنی و آشکاری است که برای حل بحران مصر به شیوه مسالمت آمیز اعلام شده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.