تظاهرات مردم سوریه علیه گروه‌های سلفی‌

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۴۶۵۶۳ سایت-خوان

بنابر گفته یک گروه فعال و نزدیک به مخالفان موسوم به

تظاهرات مردم سوریه علیه گروه‌های سلفی‌

فعالان می‌گویند، معترضان به صورت روزانه علیه سلفی‌ها در شهر شمالی رقه تظاهرات برگزار می‌کنند و خواستار آزادی صدها نفر از مردم از جمله یک کشیش ایتالیایی هستند.

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، فعالان می‌گویند، معترضان به صورت روزانه علیه سلفی‌ها در شهر شمالی رقه تظاهرات برگزار می‌کنند و خواستار آزادی صدها نفر از مردم از جمله یک کشیش ایتالیایی هستند.

اخبار مربوط به این اعتراض‌ها پس از آن منتشر می‌شود که کشیش پائولو اولیگو زمانی که در اواخر ماه جولای می‌خواست به دیدار فرماندهان یک گروه سلفی موسوم به "دولت اسلامی عراق و سوریه" برود، گم شد.

گفته می‌شود وی به دست گروه‌های سلفی ربوده شده است.

بنابر گفته یک گروه فعال و نزدیک به مخالفان موسوم به "دیده بان حقوق بشر سوریه" این تظاهرات به مدت دو هفته است که به صورت برگزار می‌شود و معترضان خواستار آزادی شهروندان زندانی هستند.

رقه تنها مرکز استانی است که در سوریه به کنترل گروه‌های سلفی در آمده است.

دیده‌ بان حقوق بشر سوریه همچنین از درگیری گروه‌های سلفی با یک گروه محلی مسلح خبر داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن