اکثر وزرای پیشنهادی رای می‌آورند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۴۵۳۰۹ سایت-خوان

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت که اکثر افراد کابینه پیشنهادی، شناخته شده هستند و به احتمال قوی رای می‌آورند.

حجت‌الاسلام و المسلمین غلامرضا مصباحی‌مقدم اظهار کرد: نسبت به برخی افراد کابینه پیشنهادی، نمایندگان سوالاتی دارند که در جلسه بعدازظهر امروز (دوشنبه) فراکسیون رهروان ولایت و همچنین جلسات روزهای آینده کمیسیون‌ها مطرح خواهد شد و اگر به این سوالات پاسخ داده شود، تعداد بیشتری از وزرای پیشنهادی از مجلس رای اعتماد می‌گیرند.

به گزارش ایسنا، وی در ارزیابی از تیم اقتصادی کابینه گفت: افراد این تیم متفاوت هستند و تیم یکدست نیست، اما وزیر اقتصاد پیشنهادی، دکتر طیب‌نیا فردی باسابقه و باتجربه است و با توجه به اینکه معاونت وزارت اقتصاد و بانک مرکزی را عهده‌دار بوده فردی شناخته‌ شده است و به احتمال قوی رای خواهد آورد.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس همچنین اضافه کرد: در مورد برخی وزرای دیگر در حوزه اقتصاد سوالاتی وجود دارد که اگر آنها بتوانند این سوالات را پاسخ دهند و نمایندگان را قانع کنند مساله قدری متفاوت خواهد بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن