تعطیلی ۱۹سفارتخانه آمریکا به مدت یک‌هفته

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۴۵۲۹۱ سایت-خوان

وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که به منظور پیشگیری از تهدیدهای امنیتی، سفارتخانه های آن تا دهم آگوست بسته خواهد بود.

تعطیلی ۱۹سفارتخانه آمریکا به مدت یک‌هفته

وزارت خارجه آمریکا روز یکشنبه اعلام کرد که تهدید سفارتخانه های این کشور در خاورمیانه و شمال آفریقا ادامه داشته و ۱۹ سفارتخانه این کشور به مدت یک هفته تعطیل خواهند بود.

به گزارش ایرنا، وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که به منظور پیشگیری از تهدیدهای امنیتی، سفارتخانه های آن تا دهم آگوست بسته خواهد بود.

وزارت خارجه آمریکا پیشتر دستور بستن ۲۱ سفارتخانه این کشور را صادر کرده بود، که سه سفارتخانه این کشور در الجزایر، عراق و افغانستان از روز دوشنبه بازگشایی خواهند شد.

این تصمیم یک روز پس از برگزاری یک جلسه امنیتی که در کاخ سفید برای بررسی تهدیدهای تروریستی علیه سفارتخانه های آمریکا برگزارشد، اتخاذ گردید.

روز شنبه کاخ سفید اعلام کرد که مقام های امنیتی و نظامی با حضور سوزان رایس، مشاور امنت ملی، چاک هیگل، وزیر دفاع و جان کری، وزیر خارجه آمریکا در جلسه ای به بررسی تهدید احتمالی از منطقه شبه جزیره عربستان پرداختند.

کاخ سفید اطلاعات بیشتری از ماهیت این تهدیدها ارایه نکرده است.

روز جمعه، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده بود که در واکنش به یک تهدید ناشناس، کاخ سفید تعدادی از سفارتخانه ها و کنسولگری های خود در خاورمیانه را روز شنبه تعطیل می کند.

به دنبال این تصمیم سفارتخانه ها و کنسولگری های آمریکا در کشورهای منطقه از جمله بحرین، رژیم صهیونیستی، اردن، کویت، لیبی، عمان، قطر، عربستان سعودی، یمن، افغانستان و بنگلادش تعطیل شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن