دیدار وزیر خارجه توگو با صالحی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۴۵۱۵۶ سایت-خوان

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به ظرفیت‌های بسیار بالا و تجربیات خوب کشورمان در زمینه کشاورزی و صنایع غذایی آمادگی در اختیار قرار دادن این تجربیات به کشور توگو را اعلام کرد.

دیدار وزیر خارجه توگو با صالحی

الیوت اوهین، وزیر امور خارجه توگو که به منظور شرکت در مراسم تحلیف ریاست جمهوری اسلامی ایران در تهران به‌سر می‌برد روز یک‌شنبه با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر علی‌اکبر صالحی در این دیدار با تشکر از رییس جمهوری توگو به‌خاطر ارسال پیام کتبی و اعزام نماینده جهت شرکت در مراسم تحلیف رییس‌جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد سطح روابط از میزان فعلی افزایش یابد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت‌های دو کشور سطح روابط در حد انتظار نیست و باید جهت ارتقای آن تلاش کنیم.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به ظرفیت‌های بسیار بالا و تجربیات خوب کشورمان در زمینه کشاورزی و صنایع غذایی آمادگی در اختیار قرار دادن این تجربیات به کشور توگو را اعلام کرد.

الیوت اوهین، وزیر امور خارجه توگو نیز در این دیدار ضمن تبریک برگزاری انتخابات و ابراز خرسندی از حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری گفت: ما علاقمند به تحکیم روابط با ایران هستیم و از همکاری با کشور بزرگ ایران خوشحال هستیم.

او افزود: حامل پیام رییس‌جمهور کشورم برای رییس جمهوری اسلامی ایران هستم و ما در همه زمینه‌ها آمادگی همکاری داریم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن